Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: disruption time stream??

  1. #1

    disruption time stream??

    I hope i spell everything right, but anyone else having a problem? I need to refresh all the time because of a "disruption in the timestream"? Have no idea what that means (english isn't my first language)...

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    967
    I am getting the same problem. Refreshing all the time isn't getting rid of it for more than a few minutes. By the time my game loads and I try to play a scene it is back again. Methinks PD is doing something - can't be anything good....

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    912
    Quote Originally Posted by zevvie View Post
    I am getting the same problem. Refreshing all the time isn't getting rid of it for more than a few minutes. By the time my game loads and I try to play a scene it is back again. Methinks PD is doing something - can't be anything good....

    laughing here. very,very true.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2,549
    I keep getting the 'time paradox' pop up even though I have only one window open. Feed is freezing and having to refresh every couple of minutes.

  5. #5
    same for me !

  6. #6
    Same for me- keep having to refresh because it says paradox - only have one window open. Also I can't play any blitzes in neighbours gardens. Either when I click on the faces it won't go to blitz or if it does the watch just keeps spinning.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    266
    Well, I don't know if this means that the tome society is doing their job or not! They keep detecting a time paradox on my computer, I m beginning to think that Caleb is getting closer and closer. I hope he doesn't make it through my computer, oh my!!!! What to do? And of course Quincy and/or Allister are no where in sight! Any suggestions? Or am I just paranoid?

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    121
    LOL lorimc. Mine has been doing the same thing also. It seems to have started with my continuous flashing green checkmark on my crystal chapters as soon as everything is completed. That will be my 2nd crystal chapter this has happened PD sent me some gold to appease me. It worked, just won't do anymore crystal chapters till the problem is fixed.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    322
    I had a whole lot of problem last week. It turned out that my mouse was malfunctioning. When I replaced that... problem solved.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    143
    Do you have Adblock installed? I noticed someone was recommending that again in the forum, i have it, but had to disable it for GOT b/c it was causing a problem, if i remember correctly, that is what it kept saying, that i had a time paradox

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •